Σωματείο Όλυμπος

Δραστηριότητες

Olympos_Logo

Bιογραφία

María Inés Garnica Montenegro

H Maria Ines Garnica Montenegro εντάχθηκε στο Τμήμα Αγγλικής και Σύγχρονων Γλωσσών στο Deree Αθήνα, Ελλάδα το 1996. Πριν από αυτό, είχε διδάξει στο Πανεπιστήμιο Gabriel René Moreno της Σάντα Κρουζ, Βολιβία, και το Πανεπιστήμιο του Πλύμουθ, Ηνωμένο Βασίλειο. Στο DEREE που έχει αναπτύξει και τη διδασκαλία μιας ποικιλίας βασικών και ενδιάμεσων μαθημάτων ισπανικής γλώσσας, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικό-πολιτιστικό μάθημα» στην Ισπανία και τη Λατινική Αμερική σήμερα.

Η μόνιμη ανησυχία της για τη διδασκαλία ξένων γλωσσών φέρνει μια ολόκληρη πολιτιστική και της ζωής εμπειρία στην αίθουσα, ταυτόχρονα με την εκμάθηση της γλώσσας.

Είναι σταθερός οπαδός στο ότι η γνώση ξένων γλωσσών και η διαπολιτισμική κατανόηση είναι πολύ σημαντικοί για την επίτευξη της ειρήνης μέσω της καλύτερης επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων. Για το λόγο αυτό Εκείνη ξεκίνησε το θεμέλιο των πολιτισμών και γλωσσών Club στο Deree και έχει ενεργήσει ως σύμβουλος του από τότε.

Είναι μέλος της ΑΣΠΕ (Asociación de Profesores de Español en Atenas) και του εικονικού χώρου των ισπανικών δασκάλων «Comunidad TodoELE».

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0