Σωματείο Όλυμπος

Δραστηριότητες

Olympos_Logo

Οικοδόμηση για πρώτη φορά παγκοσμίως μιας Πόλης, πάνω στο Γεωμετρικό σχέδιο της Χρυσής Τομής
και του αριθμού 1,618. Η Πόλη θα αποτελεί ένα πρότυπο ψηφιακής βιβλιοθήκης του Ελληνικού Πολιτισμού
και της Ελληνικής Ιστορίας, με παράλληλη προώθηση της ανθρώπινης Γνώσης… μέχρι τα όρια της μετέπειτα ζωής.

Θέλετε να περιηγηθείτε στην Πόλη της Χρυσής Τομής? Δείτε το παρακάτω video

Αναπαραγωγή Βίντεο

Η POLIS ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ

«Η Ελλάδα για την Ανθρωπότητα»

Καθοριστικός σκοπός δημιουργίας της «Πόλις», είναι η ενημέρωση των λαών της Γης, στην συνολική προσφορά της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας, της αρχέγονης ιστορίας της Ελληνικής φυλής, όπως τα ιστορικά στοιχεία αποδεικνύουν και τεκμηριώνουν, τοποθετώντας την « Ελληνική Σκέψη» στο κέντρο της αρχής του Πολιτισμού, των Γραμμάτων, των Τεχνών, των Επιστημών, της Τεχνολογίας στην ιστορία του κόσμου.

Η επίσκεψη των ενδιαφερομένων στις Στοές της «Πόλις» είναι εντελώς δωρεάν. Συμπληρώστε στην ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ το όνομα σας, την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, την ενημέρωση της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων και η είσοδος στην «Πόλη» σας ανήκει σε συνεχή χρόνο. Οι γνώσεις που μπορεί να αποκτήσει ο μαθητής, ο σπουδαστής, ο επιστήμονας, ο ερευνητής, ο κάθε ελεύθερος άνθρωπος είναι εξαιρετικά σημαντικές.

Μην ξεχνάτε ότι, η ύλη των μαθημάτων, στις Στοές της ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ, διαρκώς εμπλουτίζεται με νεώτερα στοιχεία, ώστε ο επισκέπτης να ενημερώνεται διαρκώς για την πρόοδο της πληροφορίας στην Ιστορία, τον Πολιτισμό, την Τέχνη και την Φιλοσοφία της Αρχαίας και της Νεώτερης Ελλάδος, αφιέρωμα ψυχής σε όλη την Ανθρωπότητα.

Πόλη = Polis = City

Index

Πρώτο Επίπεδο

Δεύτερο Επίπεδο

Τρίτο Επίπεδο

HEPTAPOLIS – ΤΡΙΛΟΓΙΑ

Tο Όραμα των Δελφών

H Πόλη της Χρυσής Τομής

Χρυσή Βίβλος
Επενδυτών

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0