Σωματείο Όλυμπος

Δραστηριότητες

Olympos_Logo

Grand Resort "AMPHITRYON"

Το Grand Resort “AMPHITRYON”, αποτελεί ξενοδοχειακή μονάδα υψηλών προδιαγραφών, οικοδομημένη στην εξωτερική υπόγεια περιφέρεια του συνεδριακού Grand Hotel “APOLLONION”. Μεταξύ των δύο κτισμάτων υπάρχει θαυμάσιος κήπος με πλούσια φυτική διακόσμηση και μαρμάρινα αγάλματα. 

Το Grand Resort “AMPHITRYON” προδιαγραφών πέντε αστέρων, αποτελείται από πολυτελείς σουίτες στις οποίες θα διαμένουν οι ιδιοκτήτες των εταιρειών που θα συμμετέχουν στην Κάνναβο της Δελφικής Αμφικτυονίας Γης & Διαστήματος.

Στο “AMPHITRYON” θα υπάρχει εσωτερική πισίνα, χώρος αθλοπαιδειών, χώρος δεξιώσεων, στρογγυλές τράπεζες ειδικών συμβουλίων, χώροι αναψυχής, εστιατόρια, κοσμικές ταβέρνες, καταστήματα τουριστικά, καταστήματα μόδας, χρυσοχοεία, ινστιτούτα αισθητικής, κομμωτήρια, αίθουσες παιγνίων κ.α.

Στο χώρο κάθε σουίτας θα υπάρχει ψηφιακός μηχανισμός ηλεκτρονικού ελέγχου του εργοστασίου που θα υπάρχει για λογαριασμό του επιχειρηματία στην Κάνναβο, για να μπορεί να παρακολουθεί τις εργασίες του προσωπικού που θα εργάζεται στους χώρους της επιχείρησής του.

Το κόστος παραμονής του επιχειρηματία σε σουίτα του Grand Resort “AMPHITRYON”, θα υπάγεται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές με την προϋπόθεση ότι διατηρεί στο χώρο της Καννάβου ιδόκτητη επιχείρηση.

Grand Hotel "AMPHITRYON" - Ποιοτικά εσωτερικά πρότυπα

Στο carousel που ακολουθεί παρουσιάζονται μοντέλα δωματίων διαμορφωμένων εσωτερικών χώρων, από τα οποία ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αντλήσει πληροφορίες που θα καλύπτουν τις αισθητικές προτιμήσεις του.

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0