Σωματείο Όλυμπος

Δραστηριότητες

Olympos_Logo

Τρόπος συμμετοχής του κάθε επενδυτικού φορέα

Κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί η Εταιρεία του να συμμετέχει ατομικά ή συμμετοχικά με άλλη Εταιρεία στην ενοικίαση των χωροθετημένων εκτάσεων στα SECTION της ΔΕΛΦΙΚΗΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑΣ, θα δύναται να λάβει στο mail του, την «Εγκύκλιο Ενημέρωσης» για τις θέσεις και το κοστολόγιο κάθε κτήματος, του οποίου το συνολικό εμβαδόν είναι 3.400 τ.μ. από τα οποία θα αφαιρεθούν 400 περίπου τ.μ. για το οδικό δίκτυο του κτήματος του επενδυτή. Το τελικό εμβαδόν για τον επενδυτή είναι 3.000 τ.μ.

Η ενδιαφερόμενη Εταιρεία, μετά την υπογραφή του Συμφωνητικού Ενοικίασης του χώρου, σε μηνιαία αντιμισθία, παραδίδει εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος τα σχέδια που επέλεξε για την οικοδόμηση του κτίσματος που θα στεγάσει τις εργασίες της, με Αίτημα από την Τεχνική Ομάδα της Δελφικής Αμφικτυονίας (Δ.Α) να ετοιμάσει κοστολόγιο του οικοδομήματος και χρονοδιάγραμμα παράδοσης.

Η Δ.Α υποχρεούται να έχει μία πλήρη Μελέτη, φωτογραφικό υλικό και κοστολόγιο των οικοπέδων στα SECTIONS που θα συγκροτούν την «Εγκύκλιο Ενημέρωσης», σε γλώσσα Ελληνική και Αγγλική. Κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί εύκολα να ζητά την αποστολή της «Εγκυκλίου Ενημέρωσης», προκειμένου να μελετήσει τους όρους συμμετοχής του στο έργο.

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0