Σωματείο Όλυμπος

Δραστηριότητες

Olympos_Logo

Αναπτυξιακά - επιστημονικά - εκπαιδευτικά και οικονομικά ωφέλη

Η περιοχή της Δημοτικής Ενότητας των Δελφών χαρακτηρίζεται για τον Γεωργικό της χαρακτήρα και την παραγωγή, κυρίως ελαιολάδου και σταφυλής. Η HEPTAPOLIS θα εντείνει, στον γενικότερο Πολεοδοµικό και Γεωργικό σχεδιασµό της, την παραγωγικότητα της περιοχής, εφαρµόζουσα κυρίως επιστηµονικές µεθόδους µε προγράµµατα Αγροτουρισµού, σε συγκεκριµένες τοποθεσίες της περιοχής, οι οποίες ήδη είναι οριοθετηµένες. 

Η HEPTAPOLIS και η ΔΕΛΦΙΚΗ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ, εκτός από την συµβολή τους στην εξάπλωση της Γνώσης, της Επιστήµης και της Τεχνολογίας θα εξασφαλίζουν από τις πωλήσεις και τις δραστηριότητες µε οικονοµικά πλεονεκτήµατα, τόσο στον Ακαδηµαϊκό, Εκπαιδευτικό, Μαθησιακό τοµέα, όσο και στον Τουριστικό και Κοινωνικό. 

Aναπτυξιακά Προγράμματα

Aether Mall

Διαδικτυακή εκπαίδευση

 Τα έσοδα της HEPTAPOLIS και της ΔΕΛΦΙΚΗΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑΣ, θα προέρχονται: 

 Από τα διεθνή ερευνητικά –πειραµατικά αποτελέσµατα των Επιστηµονικών φορέων που θα εργάζονται στα «PETALLA» της Polis, χρησιµοποιούµενα παγκοσµίως στη βελτίωση συνθηκών υγείας και του τρόπου ζωής, διαµονής και ευηµερίας των πολιτών της Γης. 

● Από την ειδική Ακαδηµαϊκή-Πανεπιστηµιακή Εκπαίδευση ∆ηµοσίων και Ιδιωτικών εκπαιδευτικών φορέων εντός της HEPTAPOLIS και της ΔΕΛΦΙΚΗΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑΣ, 

● Από την λειτουργία του ∆ιαδικτυακού ∆ιεθνούς AETHER MALL, το οποίον είναι ήδη έτοιµο από το Σωµατείο ΟΛΥΜΠΟΣ, για να λειτουργήσει ως φορέας εσόδων στα έργα της HEPTAPOLIS και της ΔΕΛΦΙΚΗΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑΣ. 

 Από την λειτουργία του διαδικτυακού προγράµµατος «AVATAR e-learning», που θα προσελκύει, λόγω της επαναστατικής καινοτοµίας του χιλιάδες φοιτητών, από τα έσοδα των οποίων θα ενισχύεται το οικονοµικό πρόγραµµα του Σωµατείου «ΟΛΥΜΠΟΣ».

● Από τις µακροχρόνιες ενοικιάσεις των χώρων, πέριξ της Δελφικής Αµφικτυονίας, στις αλλοδαπές τεχνολογικές επιχειρήσεις που θα συνεργάζονται σε έργα καινοτόµου ανάπτυξης, κυρίως στο Οικοσύστηµα και το ∆ιάστηµα. 

 Από την λειτουργία των Διεθνών Κέντρων Συνεδρίων και Σεµιναρίων. 

 Των Διεθνών Εµπορικών Εκθέσεων. 

 Των Διεθνών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων. 

 Των προηγµένων οπτικοακουστικών θεαµάτων µε πλανητάρια, αίθουσες προβολής ταινιών, αίθουσες Ολογραµµάτων, 

 Από τα Διαστηµικά συγκροτήµατα, παγκόσµιες βιβλιοθήκες, Αρχαιολογικά και άλλα Μουσεία Τέχνης και καταναλωτικών αγαθών. 

 

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0