Σωματείο Όλυμπος

Δραστηριότητες

Olympos_Logo

Bιογραφία

Στέφανος Βογαζιανός-Roy

Ο Στέφανος Βογαζιανός-Roy  είναι Ιστορικός-Εθνολόγος, απόφοιτος Ιστορικού και Αρχαιολογικού Τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Παν/μίου Αθηνών και Διδάκτωρ Συγκριτικής Εθνολογίας του Τμήματος Βιβλικών Μελετών και Πολιτισμών Εγγύς Ανατολής του Παν/μίου Γλασκώβης Μ.Βρετανίας.

Διετέλεσε Διδάσκων του Ελληνικού Ανοικτού Παν/μίου με την ιδιότητα του Συγγραφέως και Κριτικού Διδακτικού Υλικού στο Τμήμα της Διασποράς του Ελληνικού Πολιτισμού, διδάσκει Business English σε σεμινάρια στελεχών επιχειρήσεων και κατέχει την ιδιότητα του  Μόνιμου  Μέλους του Γενικού Συμβουλίου του Παν/μίου Γλασκώβης .

Είναι συνεργάτης-αρθρογράφος Ελληνικών και Διεθνών Ιστορικών Επιθεωρήσεων και Μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης  συγγραμμάτων υποψήφιων για ένταξη στη βιβλιοθήκη του Παν/μίου Γλασκώβης  και διδακτικού υλικού του ιδίου  Παν/μίου   στον τομέα της πολιτισμικής και φυλετικής διαδραστικότητας φύλων της Α.Μεσογείου και Εγγύς Ανατολής κατά τους 13ο, 12ο , 11ο και 10ο  αιώνες π.Χ.

Έχει παραδόσει ανακοινώσεις σε διεθνή Συνέδρια Βιβλικής Ιστορίας , Προϊστορίας Α.Μεσογείου  και Φιλοσοφίας της Ιστορίας ,μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν αυτά στην Κατάνια της Ιταλίαςτο 1991, των Συμποσίων του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ στην Αθήνα το 2010 , 11 και 12 και της Σαγκάης και Ζενγκζού στην Κίνα το 2015.

Είναι  Αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Φιλοσοφικού Φόρουμ των συνεδρίων του οποίου έχει συμπροεδρεύσει και στα έξι χρόνια της  δράσης του, μέλος του ΔΣ του Παγκόσμιου Πολιτιστικού και Πνευματικού Κέντρου ΟΛΥΜΠΟΣ  και Α’ Αντιπρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0