Σωματείο Όλυμπος

Δραστηριότητες

Olympos_Logo

Χρήσιμες οδηγίες για τους επενδυτές

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Ο επενδυτής επιλέγει ένα ή περισσότερα οικοδομικά τετράγωνα ή έναν από τους τέσσερις οικοδομικούς κύκλους.

2. Κάθε οικοδομικό τετράγωνο έχει ξεχωριστό κωδικό αριθμό. Η επιλογή γίνεται με βάση τον κωδικό κάθε τετραγώνου.

3. Κάθε οικοδομικό τετράγωνο περιλαμβάνει 3.400 τ.μ. από τα οποία τα 400 τ.μ. αφαιρούνται για Δημόσια έργα και δρόμους.
Καθαρή έκταση τετραγώνου 3.000 τ.μ. υπέρ του  επενδυτή.

4. Οι όροι δόμησης θα δοθούν μετά από τις αποφάσεις που θα ληφθούν από τα αρμόδια κρατικά όργανα, με βάση το αίτημα περί εμβληματικής επένδυσης για την διαμόρφωση των όρων δόμησης.

5. Το επιτρεπτό όριο των ορόφων κάθε κτηρίου θα ζητηθεί να είναι από τρία (3) μέχρι τέσσερα (4) μέτρα συνολικό ύψος, εκτός του ισογείου ορόφου που δύναται να είναι από 5μ. μέχρι 6μ. ύψος.

6. Στο ύψος εξαιρούνται οι ουρανοξύστες στη ΔΙΕΘΝEΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, οι οποίοι θα οικοδομηθούν με ειδικά οικοδομικά κριτήρια.

7. Το μηνιαίο κόστος ενοικίου στον Τομέα Α κάθε τετραγώνου (3.000 τ.μ) είναι κατά την περίοδο οικοδόμησης του κτηρίου 8.000 ευρώ, πλέον τους φόρους.

8. Το μηνιαίο κόστος ενοικίου κατά την περίοδο λειτουργίας του κτηρίου διαμορφώνεται ως εξής:
Στον Τομέα Α κάθε τετραγώνου (3.000 τ.μ), με το χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα, από την ημέρα λειτουργίας του κτηριακού συγκροτήματος στην οικοδομική Κάνναβο της Δελφικής Αμφικτυονίας Γης & Διαστήματος, είναι 20.000 ευρώ, πλέον οι φόροι.
Το ενοίκιο ανά τριετία προσαυξάνεται, σύμφωνα με τους διεθνείς δείκτες αναπροσαρμογής. Ενώ στα τετράγωνα του Τομέα B, με το χαρακτηριστικό καφέ χρώμα, τα μηνιαία ενοίκια είναι 
15.000 ευρώ κάθε τετράγωνο καθαρού εμβαδού 3.000 τ.μ

9. Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής έχει τη δυνατότητα να ζητήσει προς ενοικίαση για την επιχείρησή του, δύο, τρία ή και τέσσερα οικοδομικά τετράγωνα, με τους ίδιους όρους κόστους ανά ένα τετράγωνο.

10. Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει για τη δική του επιχείρηση ένα τμήμα από την έκταση των 3.000 τ.μ ενός τετραγώνου και να υπενοικιάσει το υπόλοιπο τμήμα – υπολογιζομένων των υπολοίπων ορίων δομήσεως – σε άλλο επενδυτή που ο ίδιος θα επιλέξει και προτείνει.

11. Ο επενδυτής σχεδιάζει με την ομάδα του και υποβάλλει τα αρχιτεκτονικά σχέδια του οικοδομήματος που επιθυμεί, σύμφωνα με τους κανονισμούς δόμησης που ισχύουν για την Δελφική Αμφικτυονία. Μετά την έγκριση των σχεδίων από την αρμόδια επιτροπή και τις σχετικές άδειες οικοδόμησης θα μπορεί να αρχίσει η οικοδόμηση του κτηριακού συγκροτήματός του.

12. Εάν ο επενδυτής παραγγείλει στο ειδικό Γραφείο Δόμησης της Δελφικής Αμφικτυονίας, την οικοδομική εκτέλεση του κτηρίου του, θα υπάρξει η αμοιβαία συνεννόηση που θα αφορά στο είδος των υλικών, την ποιότητα των εσωτερικών και εξωτερικών επενδύσεων, τις Στατικές Μελέτες κ.λ.π. Στην ολοκλήρωση των συνεννοήσεων θα λάβει σε επίσημη πρόταση το συνολικό κόστος κατασκευής του οικοδομήματος με βάση τα τετραγωνικά μέτρα του κτηρίου. Οι διαμορφούμενες τιμές κόστους της κτηριακής κατασκευής θα είναι μικρότερες από το κόστος κατασκευής στην Silicon Valley ή σε άλλες πόλεις της Ευρώπης.

13. Ο τεχνολογικός και λειτουργικός εξοπλισμός του κτηρίου θα πραγματοποιείται από την Ομάδα Εργασίας του επενδυτή.

14. Ο επενδυτής που επιθυμεί να συνεργασθεί με την Δελφική Αμφικτυονία Γης και Διαστήματος, λαμβάνει τον χάρτη με την Κάνναβο με τα κωδικοποιημένα τετράγωνα και τους κύκλους και επιλέγει τη θέση που επιθυμεί προτείνοντας τον κωδικό αρεσκείας του. 

15. Το αίτημα ολοκληρώνεται με την κοινή συμφωνία για τον κωδικό επιλογής του επενδυτή στο τετράγωνο που επέλεξε.

16. Ο επενδυτής, εφ’ όσον κρίνει αναγκαίο, δύναται με τους τρέχοντες όρους ενοικίασης του χώρου που έχει στην χρήση του, να ενοικιάσει σε άλλον επενδυτή τις εγκαταστάσεις του με τη σύμφωνη, από την αρχή, γνώμη της Δελφικής Αμφικτυονίας.

17. Οι ενοικιάσεις των οικοδομικών κύκλων και τετραγώνων στους επενδυτές υπάγονται σε συμφωνίες διάρκειας μέχρι 99 ετών και με δικαίωμα ανανέωσης συμφωνίας και των δύο μερών. Περιπτώσεις παύσης της πληρωμής ενοικίων από τους επενδυτές περιγράφονται λεπτομερώς στις γραπτές συμφωνίες με τη Δελφική Αμφικτυονία.

18. Οι επιχειρηματίες που συνεργάζονται με την Δελφική Αμφικτυονία, με υπολογισμό ένας σε κάθε ένα τετράγωνο, μπορούν να έχουν μόνιμη διαμονή στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Grand Resort Amphitrion, με εξαιρετικά χαμηλό μηνιαίο κόστος. 

19. Tα στελέχη και το υπαλληλικό προσωπικό των εταιριών που μετέχουν στην πολεοδομική Κάνναβο της Δελφικής Αμφικτυονίας θα διευκολύνονται με εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες τους, μέσω του σιδηροδρομικού υπογείου δικτύου και των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που θα συνδέουν τον τόπο διαμονής τους με την Κάνναβο των επιχειρήσεων.

20. Εντός των οδών της Καννάβου θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις, μέσω ειδικών μοτοποδηλάτων και τετραθέσιων υβριδικών αυτοκινήτων, τα οποία θα μπορούν να σταθμεύουν σε parking, προ των εισόδων στην Polis της Δελφικής Αμφικτυονίας ή στα υπόγεια parking των επιχειρήσεων.

21. Έχει προβλεφθεί οικοδόμηση ειδικών μονάδων, εγγύς της Δελφικής Αμφικτυονίας για το προσωπικό των επιχειρήσεων, με κόστος ανά άτομο κάτω των 1.500 ευρώ μηνιαίως.

22. Έχει προβλεφθεί η πρόταση οικοδόμησης αεροδρομίου, σιδηροδρομικού και οδικού δικτύου μεταφοράς επιβατών και ειδικού οδικού δικτύου εντός της περιοχής της Καννάβου και της Polis, στο οποίο θα κυκλοφορούν ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα.

23. Στο γενικότερο πρόγραμμα της Δελφικής Αμφικτυονίας έχει περιληφθεί και η λειτουργία Μαγνητικού Τραίνου, το οποίο θα συνδέει το πέταλλο της Λεωφόρου Κηφισίας στην Αθήνα, με το Αεροδρόμιο της Δελφικής Αμφικτυονίας, την Πόλη της Χρυσής Τομής, την Άμβροσσο και την Heptapolis, με πιθανή επέκταση και σε άλλους κόμβους επιβατικούς ή εμπορικούς.

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0