Σωματείο Όλυμπος

Δραστηριότητες

Olympos_Logo

Τα 13 ιδιωτικά Πανεπιστήμια του Ζωστήρα

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΝ HEPTAPOLIS;

Στον δακτύλιο του Ζωστήρα, μέσα στην Heptapolis θα κατασκευασθούν 13 ιδιωτικά πανεπιστήμια διπλής όψεως.
Κάθε πανεπιστημιακός φορέας έχει την δυνατότητα να μπορεί να επιλέξει μόνος του μια όψη, με παραχώρηση της απέναντι όψης του σε ένα δεύτερο πανεπιστήμιο.

Κάθε μια πανεπιστημιακή όψη θα εχει δυο ορόφους πάνω από την γη και δυο ορόφους κάτω από την γη με προεκτάσεις υπογείων σε αίθουσες με αίθριες εξόδους.  Στους υπογείους διάδρομους θα υπάρχουν βιβλιοπωλεία, έργα τέχνης και καταστήματα, με έξοδο στον αύλιο χώρο των Μελάθρων.

ΠΡΟΤΑΣΙΣ:

Θα μπορεί στον ίδιο χώρο να στεγασθούν 2 ή και 3 Πανεπιστήμια του ιδίου κράτους, αφού συμφωνηθεί το εμβαδόν ενός εκάστου.
Το αρχιτεκτονικό σχέδιο του κάθε κτηρίου θα είναι παράλληλο προς τον κυκλικό δρόμο, πέριξ του δακτυλίου των 12 Μελάθρων. Οι κάτω όροφοι όλων των Πανεπιστημίων θα έχουν προσβάσεις με πόρτες και παράθυρα με τον ανοικτό (υπόγειο) διάδρομο των Μελάθρων, που θα κείται πέριξ του ΚΥΤΤΑΡΟΥ.

13 ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Τα 13 Ιδιωτικά Πανεπιστήμια, με δυνατότητα, και τυχόν αλλαγή, θα διαμοιρασθούν ανά ένα στις ακόλουθες χώρες : ΕΛΛΑΔΑ, ΙΤΑΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΙΝΔΙΕΣ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΓΓΛΙΑ, ΚΙΝΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΡΩΣΙΑ.
Πλάτος των πρώτων άνω 2 ορόφων (υπέργεια) : 33,3 μ. ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ
Πλάτος των τεσσάρων κάτω ορόφων (υπόγεια) : 33,3 + 16, 18 = 49,48 μ. ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ
Σημ: Η οροφή των κάτω ορόφων των Πανεπιστημίων θα είναι το οριζόντιο επίπεδον του ΖΩΣΤΗΡΑ.
Η πρόσοψις του Πανεπιστημίου που θα βλέπει προς τα ΜΕΛΑΘΡΑ θα έχει 8,8 μ. δρόμο (περιφερειακός των ΜΕΛΑΘΡΩΝ) και 8,8 μ. κήπο (περιφερειακά των ΜΕΛΑΘΡΩΝ).

13 ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ – ΧΡΗΣΙΣ

Σε κάθε ένα Πανεπιστημιακό χώρο, εκ των δέκα τεσσάρων συνολικά Ιδιωτικών Πανεπιστημίων, συνολικού εμβαδο : 3.232,76 τ.μ., οι δύο άνω όροφοι και 9.554,6136 τ.μ. οι τέσσερις κάτω όροφοι, θα στεγασθούν οι κατωτέρω υπηρεσίες:

ΧΩΡΟΙ Α’ ΚΑΙ Β’ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΟΡΟΦΟΥ
Χώροι Διδασκαλίας, συνόλου 4.000 – 4.500 φοιτητών και συνόλου 200-250 καθηγητών. Οι χώροι αυτοί θα οικοδομηθούν στο α’ και β’ υπόγειο όροφο, συνολικού εμβαδού : 4.777,613 τ.μ.

ΧΩΡΟΙ Γ’ ΚΑΙ Δ’ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΟΡΟΦΟΥ
(που βλέπουν στον αίθριο χώρο των Μελάθρων)

Γι’ αυτούς τους ορόφους θα λειτουργούν : Αίθουσες προβολής ταινιών, Βιβλιοθήκες των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, Τραπεζαρίες, καντίνες, τουαλέττες φοιτητών και καθηγητών, Αμφιθέατρο 200 ατόμων, Γυμναστήρια, επιστημονικά εργαστήρια και κέντρα ερευνών, πισίνα, καφετέριες, εστιατόρια, τουαλέττες βοηθητικού προσωπικού, κομμωτήρια, περίπτερα, κτλ.
Εκτός της φοιτησιώσης νεολαίας που θα επισκέπτεται τους χώρους αυτούς, στους ίδιους χώρους θα εργάζονται μονίμως σε όλες τις απαραίτητες δραστηριότητες 80 – 100 άτομα, ενώ στον α’ και β’ υπόγειο χώρο, εκτός των φοιτητών, θα εργάζονται σε βοηθητικές εργασίες 15 – 20 άτομα. Ουδείς θα διανυκερεύει επί των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.

ΙΣΟΓΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Α’ ΟΡΟΦΟΣ
Σε συνολικό εμβαδόν 3.232,76 τ.μ. και των δύο άνω ορόφων, θα στεγασθούν οι ακόλουθες υπηρεσίες: Διευθυντικά γραφεία και γραφεία καθηγητών, γραμματείες, αίθουσες συμβουλίων και στρογγυλής τράπεζας, χώροι ερευνών και πειραμάτων, εργαστήρια, αναπαυτήρια, ιατρείο, βιβλιοθήκη καθηγητών, κτλ. Εκτός των Καθηγητών – Ερευνητών της Σχολής, θα εργάζονται στον ισόγειο και πρώτο όροφο, σε επίπεδο στελεχών 20 – 30 άτομα και 10 – 15 άτομα βοηθητικό προσωπικό και προσωπικό φύλλαξης.

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗΝ HEPTAPOLIS;

Στον δακτύλιο του Ζωστήρα, μέσα στην Heptapolis θα κατασκευάσουν 13 ιδιωτικά Πανεπιστήμια διπλής όψεως. Κάθε Πανεπιστημιακός Φορέας έχει την δυνατότητα να μπορεί να επιλέξει μόνον μια όψη, με παραχώρηση της απέναντι όψης του σε ένα δεύτερο Πανεπιστήμιο.

Κάθε μια Πανεπιστημιακή όψη θα έχει δυο ορόφους πάνω από την γη και δυο ορόφους κάτω από την γη, με προεκτάσεις υπογείων σε αίθουσες με αίθριες εξόδους. Το συνολικό εμβαδόν σε ένα Πανεπιστήμιο μιας όψης είναι 600 τ.μ Χ 4 (για κάθε όροφο) συνολικά 2.400 τ.μ.

Στους υπογείους διάδρομους θα υπάρχουν βιβλιοπωλεία, έργα τέχνης και καταστήματα για να πληροφορηθείται ο ενδιαφερόμενος για το κόστος σε κάθε τετραγωνικό μέτρο ενός Πανεπιστημίου, τον τρόπο πληρωμής και τις ειδικές παροχές ασφαλείας και Facilities.

Εμβαδομετρήσεις

ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0