Σωματείο Όλυμπος

Δραστηριότητες

Olympos_Logo

Συνεδριακό Ξενοδοχείο "APOLLONION"

Το Grand Hotel “APOLLONION”, οικοδομημένο κάτω από το Συνεδριακό Κέντρο “APOLLON”, αποτελεί το ξενοδοχείο στο οποίο θα μπορούν να φιλοξενούνται τα μέλη των συνεδρίων που θα μετέχουν στις εργασίες των θεσμικών και των εκτάκτων συνεδρίων στο Aμφιθέατρο “APOLLON”. 

To Grand Hotel “APOLLONION” θα έχει δωμάτια μονόκλινα, δίκλινα και τετράκλινα, με κομψές τουαλέττες, ντουζιέρες, ψηφιακές υπηρεσίες, υπολογιστικούς μηχανισμούς, ειδικές αίθουσες στρογγυλής τραπέζης, ψηφιακές αρχειοθήκες, τηλεφωνικά services και οργανωμένο επικοινωνιακό δίκτυο των δωματίων με τις επιχειρήσεις στην Κάνναβο. 

Στο ξενοδοχείο θα υπάρχουν εσωτερικοί χώροι, με εστιατόρια, μοντέρνες καφετέριες, κομψά παντοπωλεία, καταστήματα μόδας και ειδών καθημερινότητας, κομμωτήρια, γραφεία ασφαλειών και κέντρο αστυνόμευσης και προστασίας των συνέδρων.

Το κόστος διαμονής στο “APOLLONION” των συνέδρων θα είναι προσαρμοσμένο σε τιμές εξαιρετικά χαμηλές για όλες τις επιλογές των διαμερισμάτων.

Grand Hotel "APOLLONION" - Ποιοτικά εσωτερικά πρότυπα

Στο carousel που ακολουθεί παρουσιάζονται μοντέλα δωματίων υψηλών προδιαγραφών, τα οποία θα αποτελέσουν τα απαραίτητα πρότυπα, προκειμένου οι αρχιτέκτονες του Grand Hotel “APOLLONION” να σχεδιάσουν ειδικά για τους συνέδρους δωμάτια και αίθουσες που θα καλύπτουν την σύντομη παραμονή τους στα χρονικά όρια διεξαγωγής των Συνεδρίων.

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0