Σωματείο Όλυμπος

Δραστηριότητες

Olympos_Logo

Ο Αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του έργου

Αναπαραγωγή Βίντεο

Ο Αρχιτεκτονικός σχεδιασµός της HEPTAPOLIS, της ΔΕΛΦΙΚΗΣ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑΣ και της ΠΟΛΗΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ, είναι ήδη ολοκληρωµένος σε 3D και δύναται να παραδοθεί σε DVD στους µελετητές του έργου. Τα έργα και των τριών πόλεων, βασίζονται σε µια σύγχρονη άποψη για την Επιστήµη, την Τεχνολογία και Φιλοσοφία, σε συνδυασµό µε πολιτιστικούς και επιµορφωτικούς στόχους, για τον επαναπροσδιορισµό και προώθηση της Γνώσης στο πλαίσιο δηµιουργικής διαλεκτικής όπου, Τεχνολογικός Πολιτισµός και Εθνική Κληρονοµία των λαών, έχουν ακόµη πολλά να προσφέρουν. Φιλοδοξεί να συµβάλει στη προσπάθειά της «Δια Βίου Μάθησης» µε την ελεύθερη πρόσβαση στο πολιτιστικό απόθεµα και στην επιστηµονική συνεισφορά των λαών µε εσωτερικές καταβολές και ιστορική πορεία. 

Επιδιώκει να λειτουργήσει «καταλυτικά» στην προσέγγιση των λαών, την ειρηνική συνύπαρξη και συνεργασία και όχι τον ανταγωνισµό, από όπου και αν προέρχεται. Αναβάθµιση της τεκµηρίωσης της Γνώσης και του Πολιτισµού. Επιλέγεται η Ελλάδα και η περιοχή, εγγύς του ιερού των Δελφών, όπου ιστορικά υπήρξε ο χώρος όπου γεννήθηκε, αναπτύχθηκε και βίωσε για πολλούς αιώνες η Δελφική Αµφικτυονία, πόλος συµφιλίωσης, συνύπαρξης και συνεργασίας των λαών της Ελλάδος και του κόσµου.

Η HEPTAPOLIS, η ΔΕΛΦΙΚΗ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ και η ΠΟΛΗ της ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ, αποτελούν πολυετές πνευµατικό πόνηµα του µη κερδοσκοπικού φορέα ΟΛΥΜΠΟΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, που προωθεί την υλοποίηση των έργων και διαθέτοντας την απαραίτητη εµπειρία και δυναµισµό µέσω Διεθνούς δικτύου επιστηµόνων καθηγητών, ακαδηµαϊκών, διανοητών και τεχνολόγων συνεργατών, που συγκαταλέγονται µεταξύ των ενεργών µελών του. Τα δύο από τα τρία έργα σχεδιάσθηκαν να χρηµατοδοτηθούν και να λειτουργήσουν από ειδικά προγράµµατα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ειδικών διεθνών προγραµµάτων, ιδρυµάτων, Πανεπιστηµίων, δωρεών, επιχορηγήσεις θεσµικών επενδυτών και συνδροµή κοινωνικών οργανώσεων. Η ΠΟΛΗ της ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ είναι ήδη έτοιµη ηλεκτρονικά, για την Παγκόσµια Διαδικτυακή δραστηριότητά της, µε εσωτερική χρηµατοδότηση µελών του Σωµατείου ΟΛΥΜΠΟΣ. Στα πρώτα δύο έργα πρέπει να προστεθούν και τα έσοδα από την λειτουργία του AETHER MALL καθώς και του Διαδικτυακού AVATAR e-learning, µε στόχο την αυτοχρηµατοδότησή του από τα πρώτα ήδη χρόνια λειτουργίας του!

 

 

 

 

Aρχιτεκτονικό σχέδιο της Heptapolis με τους 7 Πυθαγόρειους κύκλους

 

Aρχιτεκτονικό σχέδιο της Heptapol

 

Η πύλη του Φωτός

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0