Σωματείο Όλυμπος

Δραστηριότητες

Olympos_Logo

Ενημέρωση των επενδυτικών φορέων

1. Τα οικόπεδα ανήκουν στην Μ.Κ.Ο. «Heptapolis Τριλογία» που θα συνεργαστεί με την «Heptapolis – Αναπτυξιακή – Τουριστική Α.Ε»

2. Την οικοδόμηση των έργων θα αναλάβει η «Heptapolis – Αναπτυξιακή – Τουριστική Α.Ε» πάντα σε συνεργασία με αρμόδιους κρατικούς φορείς. 

3. Τα κτίσματα της Polis, να συζητηθεί επαρκώς με τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες το ιδιοκτησιακό καθεστώς τους, πλέον η διαχείρισή τους, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την κρατική συμμετοχή.

4. Τα εμπορικά κτίσματα θα ανήκουν για 99 χρόνια στις επιχειρήσεις που τα χρηματοδότησαν. Στη συνέχεια θα μπορούν, να συνεχίσουν τις εργασίες τους, αλλά θα έχουν αύξηση ενοικίου των οικοπέδων για τα κτίσματα που θα συνεχίσουν να λειτουργούν για λογαριασμό τους.

Brain & Mind

Προτάσεις για την δόμηση των έργων

1. Οικοδόμηση Διεθνούς Πράσινης Polis «Δελφικής Αμφικτυονίας Γης και Διαστήματος» στην ευρύτερη περιοχή των Δελφών, Πυθαγόρειας πολεοδόμησης , της οποίας βασικός σκοπός είναι η υπηρέτηση των νομικών Αρχών που ορίζονται από τον Καταστατικό Χάρτη του ΟΗΕ και της UNESCO για την οικολογική προστασία του πλανήτη Γη.

2. Στο πρώτο εσωτερικό Χρυσό Παραλληλόγραμμο, θα οικοδομηθούν όλα τα απαραίτητα Ακαδημαϊκά συγκροτήματα που θα περιλαμβάνουν το κτήριο Έψιλον, τις Πανεπιστημιακές Σχολές, τα καταλύματα των καθηγητών, τις Εστίες των φοιτητών, τα Γραφεία των Διοικητικών και εκτελεστικών υπηρεσιών, τις αίθουσες συσκέψεων και συνεδρίων. Στο δεύτερο εσωτερικό Χρυσό Παραλληλόγραμμο, θα οικοδομηθούν τα Κέντρα Ερευνών και τα Κέντρα Πειραμάτων Γης, Θάλασσας, Πυρός, Αέρος και Διαστήματος.
Θα οικοδομηθούν επίσης η Όπερα, το Διαστημικό Πλανητάριο, Μουσεία τέχνης και Κέντρα Εκπαιδευτικών Ερευνών και Πειραμάτων.

3. Στο δεύτερο και στο τρίτο εξωτερικό Χρυσό παραλληλόγραμμο θα χωροθετηθούν οικόπεδα, τα οποία θα ενοικιάζονται σε μεγάλες Εταιρείες, Βιομηχανικούς Ομίλους και Κέντρα Ερευνών και Πειραμάτων, τα οποία θα οικοδομήσουν τα δικά τους συγκροτήματα παραγωγής υλικών  νανοτεχνολογίας και Διαστημικής Τεχνολογίας.

4. Βασικός σκοπός ύπαρξης των άνω Τεχνολογικών συγκροτημάτων θα είναι η αμοιβαία και αγαστή συνεργασία τους, με την Δελφική Αμφικτυονία, που θα εδράζεται στο κέντρο της POLIS, για την ταχύτερη και θετικότερη ανάπτυξη της Τεχνολογίας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της Γης και του Διαστήματος, καθώς και στην αντιμετώπιση της εκτεινόμενης φτώχειας στους λαούς του πλανήτη, της σιτιστικής έλλειψης και της ύδρευσης των ανθρώπων της Αφρικανικής Ηπείρου, της εξάλειψης του αναλφαβητισμού, της Διαδικτυακής αναβάθμισης των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, της Επιστημονικής και Τεχνολογικής κατάρτισης, κυρίως στις χώρες των ενδεών λαών.

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0