Η Mariam Leonor Torres Mastura, Φιλιππινοαμερικανίδα κοινωνική ακτιβίστρια και μέλος της βασιλικής οικογένειας του Σουλτανάτου του Μαγκιντανάο, είναι ευρέως γνωστή ως «Η Ταξιδεύουσα Βασίλισσα».
Η Mariam Leonor Torres Mastura γεννήθηκε σε δύο εξέχουσες οικογένειες Φιλιππινέζων: την οικογένεια Torres της βασιλικής οικογένειας των Luzon Tagalog και την οικογένεια Mastura του Σουλτανάτου του Maguindanao. Ο αδερφός της είναι ο σημερινός ανώτατος σουλτάνος του Maguindanao, η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Σουλτάνος Zulkarnain Mautura Kudarat VI.
Είναι επιχειρηματίας, καλλιτέχνης και ιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού We Care for Humanity (WCH), με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, μέσω του οποίου έχει αναπτύξει έντονες ανθρωπιστικές δραστηριότητες σε πολλά μέρη του κόσμου.
Οι πρωτοβουλίες του WCH ενθαρρύνουν τη συνεργασία μεταξύ παγκόσμιων ηγετών, διακεκριμένων προσωπικοτήτων, πολυεθνικών εταιρειών, αναγνωρισμένων εμπορικών σημάτων και τουριστικών οργανισμών, με κοινό στόχο τη βελτίωση της ζωής, την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης και την προώθηση του πολιτισμού.
O Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ – Παγκόσμιο Πνευματικό Κέντρο, ανακηρύσσουν τη Βασίλισσα Mariam Leonor Torres Mastura “Διεθνή Πρέσβειρα της Heptapolis – Παγκόσμια Ένωση Πολιτισμών”, με βασικό σκοπό την προώθηση από τη βασίλισσα και το επιτελείο της, του ανθρωπιστικού και του οικονομικού προγράμματος του Σωματείου στις υπηρεσίες του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών και της UNESCO.