Σωματείο Όλυμπος

Δραστηριότητες

Olympos_Logo

Bιογραφία

Τόνι Breidel
Χατζηδημητρίου

Ο Τόνι Breidel Χατζηδημητρίου  έχει σπουδές στην ιστορία, τις διεθνείς σχέσεις και τις ανθρωπιστικές επιστήμες. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου, διετέλεσε λέκτορας εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο  Πανεπιστήμιο της Βιέννης, αρχισυντάκτης του ευρωπαϊκού περιοδικού The European Democrat, συνεργάτης της Πολιτικής Ακαδημίας της Βιέννης.

Είναι επιστημονικός εταίρος του Πανεπιστημίου Ανθρωπιστικών Σπουδών και Τεχνολογιών της Λισαβόνας και μέλος της Ακαδημίας Γραμμάτων και Τεχνών της Πορτογαλίας.

Είναι μέλος του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, της Εθνικής Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, του Παγκόσμιου Πνευματικού Κέντρου  Όλυμπος, του Κύκλου Βιβλιογραφικών Μελετών της Μαδρίτης, της Εταιρείας Βιβλιοσήμων της Λισσαβόνας, της ισπανικής Ακαδημίας Γενεαλογίας και Εραλδικής κ.α.

Είναι συγγραφέας τριών ιστορικών βιβλίων.
Για το συγγραφικό του έργο, αλλά και για την ευρεία ανθρωπιστική του δράση έχει τιμηθεί με παράσημα και διακρίσεις, όπως από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ της Μεγάλης Βρετανίας, τα Πατριαρχεία Ιεροσολύμων και Αλεξανδρείας, Βασιλικούς Οίκους, επιστημονικούς και κοινωφελείς φορείς.

Shopping cart0
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι!
Συνέχεια Αγορών
0